E-cigg, vad är det?

(Texten är sponsrad)

Sedan tusentals år tillbaka använder människor former av tobak i olika sammanhang. Detta hör både till sociala och kulturella sammanhang världen över. Under senare tid har nya alternativa sätt att röka utvecklats. Den senaste trenden är vaping, alltså e-cigaretter (elektroniska cigaretter), som består av en sammansättning av vätskor.

En vape-cigarett ger dig mindre mängd nikotin och du kan använda en vape utan nikotin och på så sätt slipper du abstinensen som man lätt kan få när man ska  försöka sluta röka. 

Väldigt många människor har lyckats sluta använda tobak. Det kan även bli  din verklighet med hjälp av ett smart och smidigt kit med e cigg, som har allt det som du behöver.

För att köpa vapes, och röka dem, måste man enligt svensk lag vara 18 år gammal.

Hur fungerar vaping egentligen? 

De elektroniska cigaretterna är ett alternativ till vanliga cigaretter och de används idag av miljoner människor världen över. En e-cigarett består av ett batteri, som driver en så kallad atomizer, som i sin tur värmer upp ett filter med en vätska. Sen är det möjligt att ta ett bloss, precis som med en vanlig cigarett.

Vätskorna som inhaleras stimulerar kroppen och kan ge en känsla av välbehag, också det precis som med en vanlig cigarett. Det invanda rörelsemönstret spelar också in, där e-cigaretten i sin intention att imitera en vanlig cigarett ger den lugnande känsla som många vill åt med sin rökning.

Röka inomhus?  

Väljer man också att använda sig av e-cigaretter med nikotin, ska man också komma ihåg att det är ett extremt beroendeframkallande ämne. E-cigaretter med nikotin kan därför vara ett lämpligt alternativ för traditionella cigarettrökare som vill sluta och gå över till ett annat alternativ.

E-cigaretten omfattas inte av lagen om rökning vilket betyder att den fritt kan användas på de flesta ställen där det annars råder rökförbud. 

Engångs Vape för direkt användning

Syftet med en engångsvape är att du snabbt och smidigt skall kunna sätta igång med rökningen utan att behöva tänka på att fylla den med e-juice innan användning. Det enda du behöver göra är att ta den ur förpackningen så har du en färdig produkt för direkt användning. En enkel process som inte kräver några kunskaper om hur du exempelvis skall fylla din vape med olika smaker. Perfekt för den som är nybörjare tillika den erfarne som föredrar vejpning utan en procedur innan användning.

 

Lämna en kommentar